zoeken
categorieën
informatie

Retourneren en ruilen

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan gelden de volgende voorwaarden:

 

U heeft een afkoeligsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dagen van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

 

Wij LoveMFashion vergoeden alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten  door ons LoveMFashion in rekening gebracht voor het geretourneerde product, overwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij als consument de herroeping meldt. De eventuele leveringskosten worden aan u retour betaald mits de gehele order door u retour gestuurd is.

 

Tenzij wij LoveMFashion zelf aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij LoveMFashion wachten met terugbetalen tot wij LoveMFashion het product hebben ontvangen of tot jij als consument aan kunt tonen dat het product teruggezonden is, naar gelang welk tijdstip eerder valt.Wij LoveMFashion gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als jij als consument hebt gebruikt, tenzij jij als consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou als consument.

 

 

Kosten retourzending

 

De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening, echter als er sprake is van:

 

1. een kledingstuk dat stuk is, of

2. een verkeerd verzonden kledingstuk, dan besteld is.

 

dan zijn de retourkosten voor Love M Fashion. Dit kun je aanmelden per mail aan info@lovemfashion.nl

Wij zullen dan om bevestiging vragen d.m.v. bv foto's om de beschadiging te zien of het artikel naar ons toe te zenden.

 

Voor retourneren gelden enkele voorwaarden. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van labels en wordt niet teruggenomen indien het artikel:

 

1. gedragen,  en/of gewassen is, en/of vlekken zoals make-up sporen op aangetroffen is, of/en

2. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

 

Je kunt retour(en) retourneren middels het bijgeleverde retour formulier. Vul het retourformulier volledig in en stop het bij je retourzending in de originele verpakking om eventuele schade te voorkomen.

 

Wil je een artikel voor een andere maat of kleur omruilen, vul dan op het retourformulier in welke welke maat of kleur je wilt ontvangen. Mail ons naar info@lovemfashion.nl zodat wij het artikel, mits op voorraad, alvast voor je kunnen reserveren.